Heb jij een kloppend servicehart? Kom ons team versterken, wij zoeken een

Klantmanager

Word jij mijn nieuwe collega? 

Binnen Mogelijk ben jij als klantmanager het vaste aanspreekpunt voor klanten. Nadat de klant het gesprek met een van de accountmanagers heeft gevoerd en graag met Mogelijk verder wil, ben jij aan zet.

Je zorgt ervoor dat alles voor de klant op rolletjes verloopt. Je geeft uitleg over de noodzakelijk aan te leveren stukken en motiveert de klant alles tijdig aan te leveren. Je helpt je collega’s gedurende het hele proces, je beantwoordt mails en staat klanten telefonisch te woord. Je vindt het leuk om zaken uit te pluizen en aan klanten uit te leggen, maar je neemt ook zaken uit handen. Alles in jou is erop gericht om ervoor te zorgen dat de zakelijke hypotheek goed, snel en zorgvuldig wordt afgesloten.

Snelle service, persoonlijke aanpak
Jij neemt klanten bij de hand

Snel, makkelijk, eenvoudig en persoonlijk. Dat is waar Mogelijk voor staat. Wij zorgen voor de juiste vastgoedfinanciering voor onze klanten. Daarbij willen we het proces voor onze klanten zo makkelijk mogelijk houden. Een belangrijk deel van ons proces is geautomatiseerd, we combineren dit echter wel met een sterk persoonlijk contact. Jij neemt de klant bij de hand en leidt hem door het proces heen. Je rust niet totdat alles 100% goed is geregeld voor de klant. 

Heb jij wat wij zoeken? 

  • HEAO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring  bij een financiële dienstverlener
  • Je bent servicegericht en vindt het leuk om klanten goed te helpen
  • Je houdt van dynamiek je wilt graag de cirkel rond maken voor de klant

Gedreven om het verschil te maken voor de klant

Klanten staan bij Mogelijk centraal. We zetten elke dag die extra stap om onze klanten blij te maken. Het is ontzettend motiverend om bij te dragen aan ondernemersdoelstellingen. Onze aanpak is menselijk, we denken in oplossingen en weten slim gebruik te maken van technologie. 

Hier kom jij te werken

Mogelijk financiert vastgoed door heel Nederland. Van stad tot dorp. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen hun zakelijke hypotheek bij Mogelijk afsluiten. En we bieden investeerders de mogelijkheid om met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Wij doen het anders dan anderen. Onze aanpak slaat aan en daardoor groeien we hard! Wij willen ons gedreven, vakkundige en enthousiaste team verder uitbreiden.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Heb je interesse? Wacht niet langer, mail je CV met  motivatie naar Vivian Stolk-Bosscha: werkenbij@mogelijk.nl. Wil je nog meer weten over Mogelijk of over deze vacature? Bel dan direct met Vivian 0346-250171. Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl .

HomeWerken bijVacature Klantmanager