Helaas ... Deze vacature is ingevuld.

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Deze vacature is echter al ingevuld. Wij groeien snel, dus wellicht hebben we een andere vacature openstaan die je interesse wekt. Klik hier voor het actuele overzicht.

 


Vacature Intern Accountmanager Zakelijke Hypotheken

24 – 40 UUR P/W

Functiebeschrijving

De accountmanagers hebben een actieve, verantwoordelijke rol in alle binnenkomende financieringsaanvragen. De accountmanagers beoordelen de door aanvragers aangeleverde stukken zoals de jaarrekening en IB-aangiftes, voeren de gesprekken met aanvragers en dragen volledige dossierverantwoordelijkheid. Ook onderhouden de accountmanagers contact met de investeerders, financiële tussenpersonen en adviseurs. De accountmanagers worden ondersteund door assistenten.

Een greep uit de kerntaken

  • Beoordelen van financieringsaanvragen
  • Beoordelen van jaarrekeningen en IB aangiftes
  • Voeren van klantgesprekken
  • Onderhouden van contacten met investeerders
  • Uitdragen van het partnerplan
  • Contact met notarissen
  • Dossierverantwoordelijkheid

Gevraagd wordt

HEAO werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar ervaring in de bancaire sector is gewenst. Het is van groot belang dat je een hands-on mentaliteit hebt, teamspirit hebt, de Nederlandse taal goed beheerst, secuur en efficiënt werkt. Het gewenste aantal uren voor deze functie is 24 tot 40 uur per week. Als jij dé perfecte kandidaat bent dan kleden we de functie in naar de door jouw gewenste uren, met een minimum van 24 uur per week.

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van een huidige betrekking.

Honorering

Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om uiterlijk 21 mei 2018 je CV met een motivatie te mailen naar Annemieke Schoonderwoerd:  annemieke@mogelijk.nl.

Ook voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht. Bel dan 0346-250171.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeWerken bijVacature Intern Accountmanager Zakelijke Hypotheken