Vacature

Assistent Zakelijke Hypotheken

32-40 uur p/w

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is gespecialiseerd in het totstand brengen van zakelijke hypotheken. Ons model slaat aan en daardoor groeien we hard. Heb je zin in een uitdagende, afwisselende functie? Houd je van dynamiek en wil je van begin tot eind bij dossiers betrokken zijn? Heb je affiniteit met financiële dienstverlening? Laat het ons weten!

Dit ga je doen bij Mogelijk 

Als assistent zakelijke hypotheken heb je een belangrijke rol vanaf het moment dat een financieringsaanvraag bij Mogelijk binnenkomt tot en met het passeren van de akte bij de notaris. Je bent betrokken bij alle stappen in het proces, je bereidt gesprekken voor en zorgt voor het complete dossier. Je zet graag je tanden in het dossier.  Je werkt samen met accountmanagers, veelal in een tandem-formatie. Je werkt mee bij het opstellen van financieringsoffertes, het voorbereiden van beoordelingen van aanvragen en het schrijven van informatiememoranda. Je houdt van tempo en dynamiek.

Heb je interesse? Wacht niet langer en stuur je motivatie met CV naar Vivian Bosscha.

Solliciteren

Een greep uit de kerntaken

Een greep uit de kerntaken


  • Voorbereiden van de beoordeling van aanvragen
  • Voorbereiden en verwerken van de kennismakingsgesprekken met de aanvragers
  • Opstellen van financieringsoffertes
  • Opstellen van informatiememoranda voor investeerders
  • Opstellen van acceptatiebevestigingen voor investeerders
  • Briefen van de notaris
  • Afhandelen van de akte na passeren bij de notaris
  • Bijhouden van de workflow
  • Archivering van aanvragen en aktes, zowel digitaal als hard copy
"Bij Mogelijk helpen we mee om de droom van ondernemers te realiseren. Het is mooi om daar een onderdeel van uit te maken"
Charlotte Engel
Charlotte Engel
Afdelingssecretaresse

Wat we van jou verwachten

Gevraagd wordt

HEAO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in de bancaire of notariële sector is gewenst. Het is van groot belang dat je een hands-on mentaliteit hebt, teamspirit hebt, de Nederlandse taal goed beheerst, secuur en efficiënt werkt. Het gewenste aantal uren voor deze functie is 32-40 uur per week. In geval van 32 uur zijn de maandag, woensdag en vrijdag vaste werkdagen is bij voorkeur de dinsdag de vrije dag.

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van een huidige betrekking.

Honorering

Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel dan 0346-250171.

Solliciteren

HomeWerken bijVacature Assistent Zakelijke Hypotheken