Bel ons

Werk je bij een bank of notaris? Gun je jezelf een nieuwe toekomst bij een nieuw bedrijf? Wil je werken bij de marktleider in bankvrij financieren van zakelijk vastgoed? Kom dan werken bij Mogelijk.nl


Gezocht:

Assistent Zakelijke Hypotheken
die wil werken in een moderne bedrijfscultuur

32 - 40 UUR P/W


Wat is Mogelijk?

Mogelijk financiert het zakelijk vastgoed van ondernemers. Niet als een bank, maar door dit vastgoed direct te laten financieren door particuliere investeerders. En dat slaat aan. We zijn gestart in de lente van 2016, hebben nu al een omzet van ruim 75 miljoen. Dat doen we niet alleen, maar met een team van 15 collega’s waar we elke week weer fantastische deals mee  sluiten tussen ondernemers en investeerders. Onze cultuur kenmerkt zich door: in JA denken, investeerders en aanvragers blij maken en als team samen scoren. Wil jij werken in zo’n moderne bedrijfscultuur? Kom dan op gesprek, ontmoet je collega’s en zeg ja.

Wat hebben we te bieden?

De leukste baan die er is! Als Assistent Zakelijke Hypotheken werk je in een team van specialisten en ben jij het eerste aanspreekpunt voor de ondernemer die op zoek is naar financiering van haar/zijn zakelijk vastgoed.

Je ondersteunt de accountmanagers die de deal tussen investeerders en ondernemers rond maken, en je begeleidt de ondernemers van het moment van aanvraag tot en met het passeren van de hypotheek bij de notaris. Dat doe je niet alleen, maar je doet een beroep op de expertise van je collega-assistentes, de vastgoedspecialisten en accountmanagers. Zodat de ondernemers en de investeerders krijgen wat ze verdienen: het allerbeste.

Een greep uit de kerntaken:

  • Inhoudelijk behandelen van telefoon-, chat- en mailverkeer met aanvragers
  • Quickscans voorbereiden en afhandelen
  • Plannen van afspraken met aanvragers en voorbereiden van de gesprekken
  • Opstellen van financieringsoffertes en aanbod voor investeerders
  • Website met actueel aanbod bijhouden (ga maar eens kijken op: www.mogelijk.nl)
  • Workflow bijhouden van aanvraag tot archiveren van de akte

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar de beste ondersteuners uit de markt. Frisse collega’s die houden van financiën én van hospitality. Je hebt een HEAO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring bij een bank of notaris. Het is van groot belang dat je een hands-on mentaliteit hebt, teamspirit hebt, de Nederlandse taal goed beheerst, secuur en efficiënt werkt. Het gewenste aantal uren voor deze functie is 32-40 uur per week. In geval van 32 uur zijn de maandag, woensdag en vrijdag vaste werkdagen is bij voorkeur de dinsdag de vrije dag.

Wat krijg ik ervoor terug?

Naast werkplezier en een moderne bedrijfscultuur, krijg je een prima salaris: marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?

Is de functie jou op het lijf geschreven en wil je graag werken bij zo’n dynamisch bedrijf? Mail dan je CV en je motivatie naar Vivian Bosscha: vivian@mogelijk.nl. Heb je nog vragen over de inhoud van je functie? Mail dan met je nieuwe leidinggevende Annemieke Schoonderwoerd: annemieke@mogelijk.nlof bel 0346-250171.

Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van je huidige baan. Aarzel niet, pak je kans!

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
1 minuut geleden
Aantal gefinancierde objecten
717
Bezoekers op de site
8 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z