Ben jij goed in boekhouden? Gun je jezelf een nieuwe toekomst bij een nieuw bedrijf? Wil je werken bij de marktleider in bankvrij financieren van zakelijk vastgoed? Kom dan werken bij Mogelijk.nl


GEZOCHT:

ASSISTENT BOEKHOUDER

32 -40 UUR P/W


Wat is Mogelijk?

Mogelijk financiert het zakelijk vastgoed van ondernemers. Niet als een bank, maar door dit vastgoed direct te laten financieren door particuliere investeerders. En dat slaat aan. We zijn gestart in de lente van 2016, hebben nu al voor ruim 100 miljoen aan aktes tot stand gebracht. Dat doen we niet alleen, maar met een team van  ruim 20 collega’s waar we elke week weer fantastische deals mee sluiten tussen ondernemers en investeerders. Onze cultuur kenmerkt zich door: in JA denken, investeerders en aanvragers blij maken en als team samen scoren. Wil jij werken in zo’n moderne bedrijfscultuur? Kom dan op gesprek, ontmoet je collega’s en zeg ja.

Wat hebben we te bieden?

De leukste baan die er is! Als Assistent Boekhouder ben je belangrijk. We voeren voor al onze klanten de leningadministratie en we doen de boekhouding van 10 werkmaatschappijen. Het is een afwisselende en drukke baan met veel leuke collega’s. We zitten pal naast NS-station Breukelen dus we zijn goed bereikbaar. Last but not least hebben we de lekkerste koffie en lunch van Breukelen!

Een greep uit de kerntaken:

  • Invoeren van nieuwe aktes in de administratie van Mogelijk B.V., Stichting Mogelijk en Mogelijk Plus B.V.
  • Klanten telefonisch te woord staan
  • De gezamenlijke mailbox bijhouden
  • Verwerken van bouwdepots  
  • Aanmaken en verzenden van maandoverzichten
  • Verrichten van bankboekingen, automatische incasso’s en betaalbatches
  • Aflosnota’s opstellen
  • Debiteurenbewaking

Wie zoeken we?

Iemand met minimaal het diploma Basis Kennis Boekhouden en minimaal 3 jaar bancaire ervaring met inhoudelijke kennis van hypotheekaktes. Goede kennis van boekhoudpakket Accountview is een pré. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en bent betrouwbaar. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je hebt analytisch vermogen en gaat accuraat te werk. De functie is voor 32-40 uur per week met een voorkeur voor 40 uur per week.

Wat krijg ik ervoor terug?

Naast werkplezier en een moderne bedrijfscultuur, krijg je een prima salaris: marktconform, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Tevens een goede pensioenvoorziening.

Interesse?

Is de functie jou op het lijf geschreven en wil je graag werken bij zo’n dynamisch bedrijf? Mail dan je CV en je motivatie naar Vivian Bosscha: vivian@mogelijk.nl. Heb je nog vragen over de inhoud van je functie? Mail dan Annemieke Schoonderwoerd: annemieke@mogelijk.nl of bel 0346 - 250 171.

Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van je huidige baan. Aarzel niet, pak je kans.

HomeWerken bijVacature assistent boekhouder