Deze vacature is vervuld

Vacature Assistent boekhouder

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Deze vacature is echter al ingevuld. Wij groeien snel, dus wellicht hebben we een andere vacature openstaan die je interesse wekt. Klik hier voor het actuele overzicht.

Wij zoeken een adminstratieve duizendpoot

Wij hebben de leukste baan die er is! De afdeling boekhouding is de spin in het financiële web van Mogelijk. Er komt veel voorbij; van leningadministratie tot en met personeelszaken en debiteuren- en crediteurenbeheer. We beloven je veel afwisseling, leuke collega's, lekkere lunches en variatie in taken. Ons pand bevindt zich pal naast NS-station Breukelen dus we zijn goed bereikbaar. 

Heb je interesse? Solliciteren kan door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha.

Solliciteren

Een greep uit de kerntaken

Wat ga je doen bij Mogelijk

  • Het controleren en inboeken van inkoop- en verkoopfacturen en bankmutaties
  • Verrichten van correctieboekingen
  • Debiteuren- en crediteurenbewaking
  • Bijhouden van vaste activa, het opstellen en het verwerken van de maandelijkse afschrijvingen
  • Betalingen klaarzetten
  • Het opmaken, controleren en (digitaal) versturen van verkoopfacturen
  • Debiteuren-en crediteurenadministratie, memoriaal boekingen, journaalposten, grootboek etc.
  • Een bijdrage leveren aan de verbetering van financieel-administratieve processen
  • Uitvoeren van diverse interne controlemaatregelen binnen de financiële afdeling
  • Het opvoeren van aktes in de leningadministraties
"Iedereen krijgt de kans om vanuit zijn eigen vakgebied mede te ondernemen en het steeds beter te doen voor klanten, dat motiveert enorm!"
Brenda Smit
Brenda Smit
Assistent Boekhouder

Wat we van jou verwachten

Wie zoeken we?

Iemand met minimaal PDB en minimaal 4 jaar werkervaring. Kennis van financiële informatiesystemen, goede kennis van Accountview is een pré. Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en bent betrouwbaar. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je hebt analytisch vermogen en gaat accuraat te werk. De functie is voor 32-40 uur per week met een voorkeur voor 40 uur per week.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast werkplezier, leuke collega's en een moderne bedrijfscultuur, krijg je een prima marktconform salaris. Uiteraard hebben we een goede pensioenvoorziening. En er is af en toe ruimte voor een gezellige borrel. Elke dag staat er een heerlijke verse lunch voor je klaar, verzorgd door onze eigen kok Frederik. Goede ideeën worden omarmd en worden snel gerealiseerd. 

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel dan 0346-250171.

Solliciteren

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van je huidige baan. Aarzel niet, pak je kans.

HomeWerken bijVacature assistent boekhouder