Bel ons

Helaas ... Deze vacature is ingevuld.

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Deze vacature is echter al ingevuld. Wij groeien snel, dus wellicht hebben we een andere vacature openstaan die je interesse wekt. Klik hier voor het actuele overzicht.

 

Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en private investeerders. Mogelijk is een jonge, dynamische organisatie en groeit dermate snel dat wij per direct ons team willen uitbreiden met nog een accountmanager.


Vacature
Accountmanager Zakelijke Hypotheken 

40 UUR P/W

Functiebeschrijving

Als accountmanager heb je een belangrijke rol. Je bent voor 100% dossierverantwoordelijk. Richting financieringsaanvrager ben jij het die hun financiering regelt. Je beoordeelt vastgoed, stukken als jaarrekeningen en IB-aangiftes en voert alle gesprekken die met name op kantoor zijn. Ook onderhoud je contact met de investeerders, financiële tussenpersonen. Alles met maar één ding voor ogen: een goed resultaat voor investeerders en aanvragers van financieringen. Je doet het natuurlijk niet alleen. Het team van accountmanagers en assistenten werken samen aan een succesvolle financiering.

Een greep uit de kerntaken

 • Beoordelen van financieringsaanvragen
 • Beoordelen van jaarrekeningen en IB aangiftes
 • Voeren van klantgesprekken
 • Onderhouden van contacten met investeerders
 • Uitdragen van het partnerplan
 • Contact met notarissen
 • Dossierverantwoordelijkheid

Gevraagd wordt

 • Iemand met verstand van zaken (HEAO werk- en denkniveau en relevante ervaring bij een bank) die nauwkeurig is, secuur werkt en graag kwaliteit levert
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een doener die graag hard werkt om elke week opnieuw een resultaat voor de klant te boeken.
 • Een team player die het leuk vindt om samen een 8 op klanttevredenheid te halen. Een perfecte klantervaring daar doen we het voor.
 • Iemand die flexibel is. Geen dag loopt het zelfde.

Het gewenste aantal uren voor deze functie is 40 uur per week. Als jij dé perfecte kandidaat bent en minder dan 40 uur wilt werken dan kan de functie eventueel voor minder uren ingekleed worden.

Honorering

Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha: vivian@mogelijk.nl.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke Schoonderwoerd terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel 0346-250171. Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl.

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
1 minuut geleden
Aantal gefinancierde objecten
660
Bezoekers op de site
14 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z