Vacature

Accountmanager Zakelijke Hypotheken

40 uur p/w

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is een jong, snelgroeiend bedrijf die marktleider is in bankvrije financiering van zakelijke vastgoed. Wij koppelen vermogende investeerders  aan ondernemers die geld nodig hebben voor hun bedrijfspand of woning voor de verhuur. Ons team van circa 20 mensen willen we uitbreiden met een fijne collega.

Functiebeschrijving

Als accountmanager heb je een belangrijke rol. Je bent voor 100% dossierverantwoordelijk. Jij bent het die de financiering regelt. Je beoordeelt de aanvraag, stukken als jaarrekeningen en IB-aangiftes en voert alle gesprekken. Ook onderhoud je contact met de investeerders en financiële tussenpersonen. Alles met maar één ding voor ogen: een goed resultaat voor investeerders en aanvragers van financieringen. Je doet het natuurlijk niet alleen. Je werkt intensief samen met andere accountmanagers, vastgoedspecialisten en assistentes.

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha:

Solliciteren

Een greep uit de kerntaken

Wat ga je doen bij Mogelijk

 • Beoordelen van financieringsaanvragen
 • Beoordelen van jaarrekeningen en IB aangiftes
 • Voeren van klantgesprekken
 • Onderhouden van contacten met investeerders
 • Uitbouwen van relaties met partners en tussenpersonen
 • Contact met notarissen
 • Dossierverantwoordelijkheid
"Wat ons extra leuk maakt, zijn de blije gezichten en soms zelfs de emoties van zowel investeerders als aanvragers van financieringen."
Miranda Landkroon-Wiegmans
Miranda Landkroon-Wiegmans
Accountmanager

Wat we van jou verwachten

Gevraagd wordt:

 • Iemand met verstand van zaken (HEAO werk- en denkniveau en relevante ervaring bij een bank) die nauwkeurig is, secuur werkt en graag kwaliteit levert
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar een doener die graag hard werkt om elke week opnieuw een resultaat voor de klant te boeken.
 • Een team player die het leuk vindt om samen een 8 op klanttevredenheid te halen. Een perfecte klantervaring daar doen we het voor.
 • Iemand die flexibel is. Geen dag loopt hetzelfde.

Het gewenste aantal uren voor deze functie is 40 uur per week. Liefst voltijds, maar als jij dé perfecte kandidaat bent en minder dan 40 uur wilt werken dan kan de functie eventueel voor minder uren ingekleed worden.

Honorering

Salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature dan nodigen wij je uit om te solliciteren door je CV met een motivatie te mailen naar Vivian Bosscha. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bij Annemieke terecht: annemieke@mogelijk.nl of bel dan 0346-250171.

Solliciteren

HomeWerken bijVacature Accountmanager Zakelijke Hypotheken