Helaas ... Deze vacature is ingevuld.

Ben je vormgever? Wil jij een snelgroeiend bedrijf helpen aan een strakke vormgeving met aantrekkelijke foto’s? Kom dan werken bij Mogelijk.nl, de marktleider in bankvrij financieren van zakelijk vastgoed.


Gezocht:

ALLROUND VORMGEVER 
DIE GRAAG MOOIE FOTO’S MAAKT

24-40 UUR P/W


Wie zijn wij?

Mogelijk financiert het zakelijk vastgoed van ondernemers. Niet als een bank, maar door dit vastgoed direct te laten financieren door particuliere investeerders. En dat slaat aan. We zijn gestart in de lente van 2016, hebben nu al een omzet van ruim 75 miljoen. Dat doen we niet alleen, maar met een team van 15 collega’s waar we elke week weer fantastische deals mee  sluiten tussen ondernemers en investeerders. Onze cultuur kenmerkt zich door: in JA denken, investeerders en aanvragers blij maken en als team samen scoren. Wil jij werken in zo’n moderne bedrijfscultuur? Kom dan op gesprek, ontmoet je collega’s en zeg ja.

Wat hebben we te bieden?

Een superleuke baan. Als allround vormgever word je verantwoordelijk voor onze look & feel. Online en in drukwerk. Bij Mogelijk is dat een belangrijke baan, waarbij je veel samenwerkt met collega’s. Elk dinsdag publiceren wij namelijk voor onze investeerders het aanbod van de week. Met heldere omschrijvingen van het vastgoed, duidelijke en aantrekkelijke foto’s, aantrekkelijk vormgegeven. Alle teksten en beschikbare foto’s krijg je van collega’s. Geen mooie foto’s? Dan spring je meteen in de auto om de panden zelf op de gevoelige plaat vast te leggen. Zodat onze etalage er elke week weer tip-top uit ziet.

Een greep uit de kerntaken:

  • Fotograferen van zakelijk vastgoed,
  • Templates maken voor nog betere presentatie van het zakelijke vastgoed,
  • Visuele uitstraling verbeteren van website en andere uitingen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een flexibele vormgever en fotograaf die het leuk vindt om in teamverband en onder druk te presteren. Herken jij jezelf in dit profiel:

  • Je bent bekend met moderne vormgevingsprogramma’s
  • Je bent creatief en durft initiatief te nemen
  • Je beschikt over een resultaatgerichte werkwijze en bent commercieel ingesteld
  • Je bent een aanpakker en je bent stressbestendig
  • Oplossingsgericht, flexibel en hand-on ingesteld

Het gewenste aantal uren voor deze functie is 24-40 uur en de maandag en vrijdag als vaste werkdagen.

Wat krijg je er voor terug?

Naast werkplezier en een moderne bedrijfscultuur, krijg je een prima salaris: marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?

Is de functie jou op het lijf geschreven en wil je graag werken bij zo’n dynamisch bedrijf? Mail dan je CV en je motivatie naar Vivian Bosscha: vivian@mogelijk.nl. Heb je nog vragen over de inhoud van je functie? Mail dan met je nieuwe leidinggevende Annemieke Schoonderwoerd: annemieke@mogelijk.nl of bel 0346-250171.
Meer informatie over Mogelijk Vastgoedfinancieringen vind je op onze website: www.mogelijk.nl

Tot slot

De vacature is per direct, maar wij begrijpen als je pas later beschikbaar bent in verband met een opzegtermijn van je huidige baan. Aarzel niet, pak je kans!

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio

HomeWerken bijVacature Allround vormgever