Wij maken investeerders, ondernemers en vastgoedbeleggers blij

Team Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Mogelijk focust op kansen voor investeerders, ondernemers en vastgoedbeleggers. Dat slaat aan en daarom groeien we hard! Wij willen ons gedreven, vakkundige en enthousiaste team verder uitbreiden.

Zo lang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Dat vormt voor ons het uitgangspunt. We werken vakkundig maar ook heel snel; we volgen het tempo van onze klanten. We werken vanuit een hypermodern kantoor met mooie geautomatiseerde processen maar we staan vooral dichtbij onze klanten. We houden van persoonlijk contact. Allemaal lopen we altijd een stapje harder om onze klanten echt blij met maken.

Wil jij onderdeel zijn van ons team waarbij kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan? Vind je het belangrijk om deskundige maar ook gezellige collega’s om je heen te hebben? Wil je werken in een zeer dynamische omgeving waar groei heel hard gaat en het dus elke dag anders is, bekijk dan hieronder onze vacatures.

Actuele vacatures

Open sollicitatie of vragen?

Bel of mail dan nu met Annemieke Schoonderwoerd, partner en mede-oprichter van Mogelijk, 0346-250171 annemieke@mogelijk.nl

Naast hard werken, ook sportiviteit, lekkere lunches en feestjes

Werken bij Mogelijk is uitdagend, zeker als jij het verschil wilt maken voor ondernemers en investeerders kun je hier je ei kwijt. Maar er is ook ruimte om met collega's te genieten van feestjes, lekker eten (onze eigen kok Frederique maakt de heerlijkste lunches!) en sportieve activiteiten.

HomeWerken bij