Bel ons

Werken bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Team Mogelijk VastgoedfinancieringenMogelijk groeit hard! Wij willen daarom ons gedreven, vakkundig en enthousiaste team verder uitbreiden.

Mogelijk biedt een heel nieuw concept in de wereld van vastgoedfinancieringen. Wij hebben zo onze eigen visie op de markt. En daarmee hebben we succes.

In nog geen twee en een half jaar tijd brachten we voor bijna 90 miljoen euro aan zakelijke hypotheken tot stand. De ruim 150 financieringsaanvragen per week groeien gestaag door. We zijn heel enthousiast over dit succes en zoeken nieuwe collega’s die onze organisatie een stap verder kunnen helpen.

Wil jij onderdeel zijn van ons team waarbij kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan? Wil je werken in een zeer dynamische omgeving waar groei heel hard gaat en het dus elke dag anders is, bekijk dan hieronder onze vacatures.

Actuele vacatures

Open sollicitatie of vragen?

Bel of mail dan nu met Annemieke Schoonderwoerd, partner en mede-oprichter van Mogelijk, 0346-250171 annemieke@mogelijk.nl

 

Team Mogelijk doet mee aan Unicefloop Breukelen

Op 12 april 2019 werden door team Mogelijk de hardloopschoenen uit de kast getrokken om mee te doen aan de Unicefloop in Breukelen. Het ingezamelde bedrag wordt door Unicef gebruikt voor kinderen die op de vlucht zijn. Sommige collega’s deden mee aan de tien kilometer prestatieloop, anderen aan de wandeltocht van vijf kilometer. Leuk detail:  Mogelijk mocht dit jaar de wisselbeker in ontvangst nemen omdat het team per deelnemer de meeste sponsoropbrengsten wist te genereren. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!

Totaal gefinancierd:
€ 

Laatste berekening
5 uur geleden
Aantal gefinancierde objecten
717
Bezoekers op de site
8 actieve bezoekers

Bekend van
BNR Nieuwsradio Het Financieele Dagblad RTL Z