Kwaliteit, collegialiteit en denken in mogelijkheden

Wij zoeken collega's!

Mogelijk financiert vastgoed door heel Nederland. Van stad tot dorp. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen hun zakelijke hypotheek bij Mogelijk afsluiten. En we bieden investeerders de mogelijkheid om met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Wij doen het anders dan anderen. We staan heel dicht bij onze klanten en doen er alles aan om hen blij te maken. Onze aanpak slaat en daardoor groeien we hard! Wij willen ons gedreven, vakkundige en enthousiaste team verder uitbreiden. Heb je affiniteit met zakelijke financiële dienstverlening, wil je graag dichtbij de klant staan, houd je van concrete, tastbare resultaten en wil je dagelijks het verschil maken voor onze klanten?

Bekijk vacatures

Daarom kom je werken bij Mogelijk
  • Ondernemers en investeerders blij maken Jij staat dicht bij de klant en maakt van begin tot eind het financieringstraject mee, je ziet waarom je het doet
  • Denken in mogelijkheden ‘Nee’ is bij ons geen antwoord. We denken in oplossingen en als jij een slimme oplossing hebt, dan gaan we die snel realiseren.
  • Hypermoderne technologie We werken met moderne technologie en ontsluiten data heel slim daardoor kun je focussen op wat er echt toe doet.
  • Snelle processen, vlotte aanpak Vandaag iets nieuws bedenken wat beter werkt voor klanten en collega’s betekent morgen doorgevoerd.
  • Professioneel en vakgericht Jouw collega’s zijn stuk voor stuk professionals en hebben kennis van het vak, je kunt bij ons veel leren van je collega’s.
  • Gezelligheid Regelmatig organiseren we spontaan een borrel. Maar we vieren ook leuke feesten zoals Sinterklaas.
Naast hard werken, ook sportiviteit, lekkere lunches en feestjes

Wij willen ons gedreven, vakkundige en enthousiaste team verder uitbreiden

Werken bij Mogelijk betekent dat je een onderdeel wordt van een zeer dynamische, moderne organisatie waar geen dag hetzelfde is. Elke dag zetten wij alles op alles om onze klanten blij te maken. Je werkt samen met gezellige, gedreven collega’s. We denken in mogelijkheden voor onze klanten. Wij groeien hard!

"Het leuke aan mijn werk is dat ik elke dag weer bezig ben hoe we een glimlach kunnen toveren op de gezichten van mensen."
Vivian Bosscha
Vivian Bosscha
Client & Teamsupportmanager

Ben jij de collega die ons team komt versterken?

Ondernemers, vastgoedbeleggers en investeerders kiezen voor Mogelijk omdat wij heel snel schakelen en snappen wat er nodig is om de vastgoedfinanciering soepel tot stand te brengen. Zo lang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren. Wij zorgen voor een geolied proces, van aanvraag tot en met daadwerkelijk afsluiten van de zakelijke hypotheek.

Elke dag zetten we alles op alles om onze klanten blij te maken

Vacatures

Vacature Accountmanager Zakelijke Hypotheken (40 uur p/w)

Als accountmanager heb je een belangrijke rol. Jij bent het die de financiering regelt. Je beoordeelt financieringsaanvragen en voert alle gesprekken. Ook onderhoud je contact met de investeerders en financiƫle tussenpersonen.

Bekijk vacature
Vacature Assistent zakelijke hypotheken (36-40 uur per week)

Je hebt een actieve rol bij alle binnenkomende financieringsaanvragen, vanaf het moment van aanvraag tot en met het passeren van de akte bij de notaris, de verdere afhandeling en archivering van het dossier. Je bent van A tot Z betrokken bij het dossier.

Bekijk vacature
Vacature Klantmanager (40 p/w)

Krijg jij energie van inhoudelijke telefoongesprekken voeren met klanten, werk je graag in een team, heb je een warme persoonlijkheid en hou je van een dynamische werksfeer? Dan ben jij geknipt om onze collega te worden in het klant supportteam!

Bekijk vacature
Vacature Managementassistent (32 p/w)

Als managementassistent ondersteun je directeur Pablo de Loor in zijn dagelijkse werkzaamheden en draag je zorg voor een gestroomlijnde en geruisloze gang van dagelijkse zaken van de directeur. De werkzaamheden zijn divers en van allerlei niveaus.

Bekijk vacature
Vacature Afdelingssecretaresse (32-40 p/w)

De afdelingsecretaresses hebben een actieve, ondersteunende rol voor alle accountmanagers. Je hebt een actieve persoonlijkheid die niet wacht op de opdracht, maar zelf het initiatief neemt. Je hebt een gastvrij DNA waarbij je de ander altijd het gevoel heeft begrepen te worden.

Bekijk vacature

HomeWerken bij