De Verhuurhypotheek van Mogelijk 

Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt De Verhuurhypotheek

Deze hypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers die:   

  • Een huis of appartement willen kopen voor de verhuur
  • Gecombineerd vastgoed willen kopen (denk aan een woon-winkelpand)
  • Vakantiewoningen willen kopen voor de verhuur

Deze hypotheek wordt gefinancierd door Mogelijk Hypotheken B.V.


Scherpe 5-jaars rentes
 

LTV* t/m 50% t/m 60% t/m 70% t/m 80%  
Rente vanaf 2.90% 3.10% 3.20% 3.50%  


*LTV staat voor Loan to Value. Dit is de leensom in relatie tot waarde object.

 
De Verhuurhypotheek van Mogelijk Vastgoedfinancieringen is uniek
  • Financiering door heel Nederland: van grote stad tot kleine kern
  • Het vastgoed is leidend
  • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair
  • Makkelijk proces, online af te sluiten
  • Vanaf 2,9% rente per jaar, 5 jaar vast
  • Boetevrij extra aflossen tot 50% LTV
"Mogelijk is voor mij echt een aanrader, ze zijn namelijk zeer flexibel en houden het tempo er in!"
Norbert Schoenmakers
Norbert Schoenmakers
Norberto Lekkernijen

Financiering door heel Nederland

Mogelijk financiert objecten door heel Nederland van grote stad tot kleine kern.

De Verhuurhypotheek sluit u tegen een rente vanaf 2,9% en staat 5 jaar vast

De hoogte van de rente is afhankelijk van onder meer de ligging van het object, de gewenste leensom, het soort object en de mate waarin u wilt aflossen. De rente staat 5 jaar vast.

De Verhuurhypotheek is voor vastgoedbeleggers

De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen De Verhuurhypotheek aanvragen.

Eenvoudig proces, direct af te sluiten

Wij maken het voor u graag makkelijk. Ons aanvraagproces is gericht op snelheid en gemak. U dient uw aanvraag in via de quickscan op de site waarna u direct een rentevoorstel van ons krijgt. Onze klantsupporters nemen contact met u op om alles door te nemen. U kunt direct zelf of met behulp van uw tussenpersoon De Verhuurhypotheek afsluiten.

De leensom

De Verhuurhypotheek kunt u afsluiten van € 50.000 tot € 1 miljoen. Mogelijk financiert alleen als de hoogte van de lening niet meer is dan 80% van de waarde van het onderpand. Er wordt dan gezegd, de LTV is maximaal 80%. De term LTV betekent “Loan to Value”. De LTV is de verhouding tussen de hoogte van de leensom ten opzichte van de totale waarde van het onderpand.

Hypothecaire zekerheid

Het is van belang dat u over voldoende financiële middelen beschikt om De Verhuurhypotheek aan te gaan. Mogelijk vraagt een aantal zekerheden. Bent u als leningnemer altijd hoofdelijk aansprakelijk voor de lening en het terugbetalen van de lening en alle (rente)kosten. Daarnaast heeft Mogelijk altijd een 1e recht van hypotheek op het onroerend goed dat gefinancierd wordt. Ook is de leningnemer verplicht om de huurinkomsten aan Mogelijk te verpanden.

Looptijd en aflossing

De looptijd van De Verhuurhypotheek is 20 jaar. Looptijden tussen 3 en 30 jaar zijn ook mogelijk. De Verhuurhypotheek wordt lineair afgelost. U kunt de lening boetevrij extra aflossen tot maximaal 50% LTV. De looptijd van de rente is 5 jaar.

Taxatierapport

Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport is pas nodig als u van ons een indicatieve begroting heeft ontvangen en getekend. Dat scheelt onnodig wachten en geld. Wij werken met vaste taxateurs en Mogelijk is de opdrachtgever van de taxatie. De bijdrage voor de taxatiekosten die u betaalt zijn € 650,- exclusief BTW.

Kosten

De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek bedragen 2% van de leensom.

Nationaliteit

Als u minimaal 18 jaar bent, een Nederlandse IBAN-bankrekening heeft en de nationaliteit van een land dat behoort tot de EEA (European Economic Area), het Verenigd Koninkrijk of de EFTA (European Free Trade Association: IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland), dan kunt u De Verhuurhypotheek afsluiten. Ook als u in het buitenland woont (buiten EEA, het Verenigd Koninkrijk of de EFTA), kunt u De Verhuurhypotheek afsluiten. U heeft dan wel een Nederlands paspoort nodig.

Daarom De Verhuurhypotheek van Mogelijk

HomeVerhuurhypotheekDe Verhuurhypotheek