De Verhuurhypotheek van Mogelijk 

 Rente vanaf 2,9%

Type object Omschrijving gemeente Max. LTV Rente p/j bij LTV ≤ 50% Rente p/j bij LTV 51% ≤ 60% Rente p/j bij LTV 61% ≤ 70% Rente p/j bij LTV 71% ≤ 80%
Woningen of appartementen voor de verhuur Vanaf 100.000 inwoners 80% 2,90% 3,10% 3,20% 3,50%
Tussen de 50.000 en 100.000 inwoners 80% 3,40% 3,60% 3,70% 4,00%
Tussen de 20.000 en 50.000 inwoners 80% 3,60% 3,80% 3,90% 4,20%
<20.000 inwoners 70% 3,80% 4,00% 4,10% -

*Let op: Deze rentes zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De inwoneraantallen zijn richtlijnen. Ook de aanwezigheid van voorzieningen en de courantheid van vastgoed in de specifieke plaats wegen mee.

De Verhuurhypotheek van Mogelijk Vastgoedfinancieringen
  • Appartementen en woonhuizen voor de verhuur
  • Het vastgoed is leidend
  • Direct af te sluiten, met of zonder intermediair
  • Online af te sluiten
  • Vanaf 2,9% rente per jaar, 5 jaar vast
  • Boetevrij extra aflossen tot 50% LTV. Onder de 50% LTV is het mogelijk om 10% van de initiĆ«le leensom per jaar boetevrij extra af te lossen
"Mogelijk is voor mij echt een aanrader, ze zijn namelijk zeer flexibel en houden het tempo er in!"
Norbert Schoenmakers
Norbert Schoenmakers
Norberto Lekkernijen

De Verhuurhypotheek voor vastgoedbeleggers 

Appartementen en woonhuizen voor de verhuur.

De Verhuurhypotheek sluit u tegen een rente vanaf 2,9% en staat 5 jaar vast

De hoogte van de rente is afhankelijk van onder meer de ligging van het object, de gewenste leensom, het soort object en de mate waarin u wilt aflossen. De rente staat 5 jaar vast.

De Verhuurhypotheek is voor vastgoedbeleggers

De Verhuurhypotheek is bestemd voor vastgoedbeleggers en niet voor consumenten. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen kunnen De Verhuurhypotheek aanvragen.

Direct af te sluiten

 U dient uw aanvraag in via de quickscan op de site waarna u een rentevoorstel van ons krijgt. Onze klantsupporters nemen contact met u op om alles door te nemen. U kunt direct zelf of met behulp van uw tussenpersoon De Verhuurhypotheek afsluiten.

De leensom

De Verhuurhypotheek kunt u afsluiten van € 50.000 tot € 1 miljoen. Mogelijk financiert alleen als de hoogte van de lening niet meer is dan 80% van de waarde van het onderpand. Er wordt dan gezegd, de LTV is maximaal 80%. De term LTV betekent “Loan to Value”. De LTV is de verhouding tussen de hoogte van de leensom ten opzichte van de totale waarde van het onderpand.

Hypothecaire zekerheid

Het is van belang dat u over voldoende financiële middelen beschikt om De Verhuurhypotheek aan te gaan. Mogelijk vraagt een aantal zekerheden. Bent u als leningnemer altijd hoofdelijk aansprakelijk voor de lening en het terugbetalen van de lening en alle (rente)kosten. Daarnaast heeft Mogelijk altijd een 1e recht van hypotheek op het onroerend goed dat gefinancierd wordt. Ook is de leningnemer verplicht om de huurinkomsten aan Mogelijk te verpanden.

Looptijd en aflossing

De looptijd van De Verhuurhypotheek is 20 jaar. Looptijden tussen 3 en 30 jaar zijn ook mogelijk. De Verhuurhypotheek wordt lineair afgelost. U kunt de lening boetevrij extra aflossen tot maximaal 50% LTV. Onder de 50% LTV is het mogelijk om 10% van de initiële leensom per jaar boetevrij extra af te lossen. De looptijd van de rente is 5 jaar.

Taxatierapport

Voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek is een taxatierapport nodig. Het taxatierapport is pas nodig als u van ons een indicatieve begroting heeft ontvangen en getekend. Dat scheelt onnodig wachten en geld. Wij werken met vaste taxateurs en Mogelijk is de opdrachtgever van de taxatie. De taxatiekosten bedragen € 750,-. Hierop is geen BTW van toepassing.

 

Kosten

De kosten voor het afsluiten van De Verhuurhypotheek bedragen 2% van de leensom.

Daarom De Verhuurhypotheek van Mogelijk

HomeVerhuurhypotheekDe Verhuurhypotheek