Zakelijk pand financieren? Binnen twee werkdagen hoor je of dat mogelijk is

Zakelijk pand financieren? Binnen twee werkdagen hoor je of dat mogelijk is

Rozalinda van Leeuwen, accountmanager Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Het ideale pand waar je als ondernemer de groei kunt realiseren die je voor ogen hebt, staat ineens te koop. Je wilt snel kunnen schakelen, weten of je het benodigde bedrag kunt financieren. Als ondernemer kun je niet weken wachten op een beoordeling of financieringsvoorstel. En precies dat lossen wij met Mogelijk Vastgoedfinancieringen op. Het is fijn dat we snel kunnen schakelen en duidelijkheid kunnen verschaffen. We merken dat ondernemers dat echt weten te waarderen.

Het nagaan of je de financiering van je pand kunt realiseren, begint bij ons heel eenvoudig met een quickscan. Je voert slechts vier gegevens in in het formulier op de site. Binnen twee werkdagen laten wij je weten of de gevraagde leensom haalbaar is. Vanaf dat moment kan het snel gaan. Het is geen uitzondering dat we binnen een week nadat de offerte is ondertekend de hypotheekakte kunnen laten passeren bij de notaris.

De kwaliteit van het object is bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen leidend

Hoe dat werkt? Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Dit betekent dat een private investeerder het zakelijk onroerend goed van een ondernemer financiert. Na het invullen van de quickscan op de website van Mogelijk, beoordelen we het te financieren vastgoed. We kijken naar de kwaliteit van het object, alternatieve aanwendbaarheid, ligging, zakelijkheid en de waarde van de leensom in verhouding tot de waarde van het object. Is de leensom haalbaar, dan beoordelen we de meest recente jaarrekening, IB-aangifte en vragen we een WOZ-beschikking aan te leveren. Wij kijken naar financiële calamiteiten, betrouwbaarheid en of de ondernemer de maandelijkse rente en aflossing kan betalen.

Persoonlijke kennismaking vinden we belangrijk

Is alles in orde, dan nodigen we de ondernemer uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Verloopt de kennismaking positief, dan brengen wij direct een offerte uit. De inhoud van de offerte wordt meteen tijdens het gesprek doorgenomen. Na ondertekening van de offerte stellen we een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op met de relevante gegevens over het te financieren object en de ondernemer.

Private investeerders financieren het pand van de ondernemer

Elke dinsdag om 9 uur worden nieuwe investeringsaanbiedingen gepubliceerd op de website van Mogelijk, zodat investeerders hier kennis van kunnen nemen. Investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via de website een investeringsaanbieding claimen. Als dit gebeurt, dan wordt er een afspraak ingepland bij de notaris waarna de akte zal passeren. Vanaf dat moment kan de volgende fase voor de ondernemer echt beginnen!

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogZakelijk pand financieren? Binnen twee werkdage...