Veilig investeren met vast rendement

Veilig investeren met vast rendement

Wie een aardig vermogen heeft verzameld, wil dit graag behouden en liefst laten groeien. Met de huidige rentes en inflatie is het parkeren van vermogen op een spaarrekening geen aantrekkelijke optie. Daarom wilt u uw geld investeren zonder risico. Wat zijn dan uw opties?

Hoe kan ik mijn geld investeren? En waarin?

U wilt geld beleggen om uw vermogen te laten renderen, maar welke mogelijkheden zijn er? U wilt immers veilig beleggen op een maner waar weinig risico aan verbonden is. Geld investeren in individuele aandelen op de traditionele beurs is vrij risicovol vanwege vele koersschommelingen en transactiekosten. Geld beleggen in aandelen biedt daarom niet voor iedereen het comfort dat past bij zorgvuldig opgebouwd vermogen.

Naast geld beleggen in aandelen biedt geld beleggen in vastgoed ook een optie. In vastgoed investeren kent voldoende voordelen, maar de kosten voor onderhoud van uw portefeuille, perikelen met huurders en alle bijkomende kosten maken de belegging in vastgoed arbeidsintensief. Ondanks de rooskleurige verhalen van vastgoedinvesteerders is uw geld investeren in vastgoed geen risicoloze belegging.

Gegarandeerd rendement, geld investeren zonder risico

Voor beleggers en investeerders, die vasthouden aan een laag risicoprofiel en zo een gegarandeerd rendement zeker willen stellen, zijn er gelukkig nog andere mogelijkheden.

Zo kunt u bij Mogelijk investeren in zakelijke hypotheken. Het vastgoed fungeert als onderpand en als investeerder heeft u het eerste recht van hypotheek. Het is een slimme manier van geld investeren tegen een laag risico en dus aantrekkelijk rendement. De zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren kan al vanaf € 50.000,-.

Wilt u graag investeren met een stabiel rendement en (nog) lager risico? Denk dan aan fondsbeleggen. Mogelijk heeft sinds kort het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds in de markt gezet. Vanaf € 100,000,- kunt u deelnemen en uw rendement op uw vermogen maken. Het geprognosticeerd rendement van het fonds is 4,5%.

Geld investeren: laat geld voor u werken

Mogelijk geeft u de optie om te beleggen in zakelijke hypotheken van ondernemers, direct of via het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Door het zakelijk vastgoed van een ondernemer te (her)financieren, laat u uw geld voor u werken. Een manier van geld investeren zonder risico, omdat u maandelijks rente en aflossing ontvangt en het vastgoed als onderpand fungeert.

Geld investeren in een zakelijke hypotheek is anders dan geld beleggen in vastgoedfondsen. Een vastgoedfonds koopt zelf vastgoed aan en krijgt inkomsten uit de verhuur. Geld beleggen in een vastgoedfonds ontslaat u van gedoe rond beheer en onderhoud van het gediversifieerde portefeuille aan panden, maar u loopt nog altijd het risico van waardefluctuaties. Bovendien kunnen er in een vastgoedfonds aanzienlijke kosten gemoeid zijn met het beheer van het vastgoed.

Het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds investeert in hypothecaire leningen voor zakelijk vastgoed. Door een gezonde loan-to-value van maximaal 65% is dit een mooie vorm van geld beleggen in vastgoed waar een mooi rendement tegenover staat.

Beleggen met vast rendement

Kiest u als belegger voor vast rendement met een laag risico? Of voor een variabel, hoog rendement met een hoog risicoprofiel? Rendement en risico zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wilt u een hoog rendement? Dan zult u ook bereid moeten zijn extra risico te lopen. Met een lange termijn belegging verlaagt u het risico, maar geld beleggen zonder risico is nu eenmaal lastig in vastgoed.

Wie een aantrekkelijk, vast rendement wil, komt uit bij beleggingen met een laag risicoprofiel. Zoals een investering in een zakelijke hypotheek met het vastgoed als onderpand en eerste recht van hypotheek. Kiest u voor het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds? Dan weet u zeker dat uw geld gedurende drie jaar voor u aan het werk gaat.

Investeren met onderpand: zekerheid voor u als investeerder

Geld investeren in de zakelijke hypotheek van een ondernemer of in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds heeft als voordeel dat het (zakelijke) vastgoed dient als onderpand. Doordat dit altijd een zekere waarde behoudt, geeft dit veel zekerheid voor u als investeerder. Bij Mogelijk verstrekken we hypothecaire leningen met het eerste recht van hypotheek. Dat garandeert dat onze investeerders bij een eventuele executieverkoop als eerste worden uitbetaald. Dat maakt uw geld beleggen in het Zakelijke Hypotheken Fonds een belegging met laag risico.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 6,0% - 7,75% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen

Of kom naar één van onze kennissessies.

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogVeilig investeren met vast rendement