Vastgoedbeheer, renovaties en een groeiende portefeuille

Vastgoedbeheer, renovaties en een groeiende portefeuille

Zelf kwam Taron Khatchatryan op 3-jarige leeftijd uit Armenië naar Nederland. Nu, 30 jaar later, vertelt hij trots over zijn vastgoedbedrijf dat hij naar zijn – nu eveneens 3-jarige - zoontje David noemde. Een bedrijf dat groeide met en dankzij private investeerders, waaronder die uit het netwerk van Mogelijk.

Het bedrijf van Taron, David Management, is gespecialiseerd in vastgoed. Er rijden zo’n 35 busjes door het land met vakmensen die verbouwingen, transformaties en onderhoud doen; aan zijn eigen panden en ook die van opdrachtgevers. Naast een flinke portie lef en ondernemerszin is de snelle groei van zijn bedrijf ook te danken aan de financieringen die hij bij Mogelijk kreeg.

Van schoenen naar vastgoed

“Ondernemen zat er bij mij eigenlijk altijd wel in”, vertelt Taron. “Met MBO detailhandel op zak startte ik als bedrijfsleider in een schoenenwinkel. Leuk, maar dat kon ik ook zelf – dacht ik. Ik begon een klein schoenenwinkeltje in Roosendaal. Dat liep prima en ik bouwde dat uit naar zes, zeven winkels. Maar mijn droom was toch wel om het vastgoed in te gaan.”

Binnen een week goedgekeurd en geregeld

“Toen ik daarmee startte, deed ik dat samen met een bekende die zorgde voor de financiering. Zo kon ik een paar panden aankopen. De constructie van een private investeerder was mij dus niet vreemd. Toen in 2018 drie appartementen op mijn pad kwamen, informeerde ik via een financieel adviseur naar de mogelijkheden en hij kwam met de suggestie om het eens bij Mogelijk te proberen.

Het concept sprak me aan. Ik deed de quickscan en ik werd de volgende dag al gebeld met het bericht dat de aanvraag interessant was. Ik ben op gesprek gegaan en binnen een week was de aanvraag goedgekeurd en de financiering via de investeerders op het platform geregeld.”

Verbouwen, renoveren, transformeren

De panden die Taron aankoopt, verhuurt hij vervolgens, vaak na een verbouwing of grondige renovatie. Dat is waar zijn team van vakmensen om de hoek komt kijken. “Ik begon met 1 vakman die al vaker wat werk voor me deed”, vertelt hij. “Hij kwam in dienst en ik kocht een bus voor hem. Met eigen opdrachten via werkspot kon ik hem goed aan het werk houden. Inmiddels heb ik 10 man in dienst en werk ik met een aantal zzp’ers. Zij werken aan projecten binnen mijn eigen vastgoed, maar ook voor vastgoedondernemers waar ik al langer mee samenwerk. Ik hou mijn cirkel graag klein, met 4 of 5 goede opdrachtgevers.”

Door met Mogelijk

De vastgoeddroom van Taron is dus wel aardig uitgekomen. “De combinatie van vastgoedbeheer, renovaties en eigen panden in bezit bevalt mij erg goed”, vertelt hij. “Ik breid mijn portefeuille graag nog wat verder uit. Zolang er een partij is zoals Mogelijk, weet ik dat dat kan. Ze hebben gewoon een heel mooi concept. Ik weet dat ik bij Mogelijk terecht kan en dat ze snel kunnen handelen. Dat doen ze echt heel goed.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogVastgoedbeheer, renovaties en een groeiende por...