Snel en flexibel

Snel en flexibel

Fontexx Cranes & Access uit Bergeijk verhuurt en verkoopt hoogwerkers en torenkranen. Eigenaar Harold Amendt vertelt: “Tot vorig jaar had ik een bedrijf in hoogwerkers. Met drie firmanten waren we eigenaar van het onroerend goed waarop de firma’s gevestigd zijn. De eigenaar van een van de firma’s vroeg of ik interesse had in overname van zijn bedrijf in torenkranen. Ik ben gaan uitzoeken of dat financieel haalbaar was. De bank was sceptisch omdat ik nog maar korte tijd operatief was met mijn firma in hoogwerkers.”

Toen kwam Amendt in contact met Mogelijk Vastgoedfinancieringen. “We gingen in gesprek en al snel waren er geïnteresseerde investeerders die bereid waren om mij een financiering te verstrekken. De snelheid waarin Mogelijk alles organiseert in combinatie met flexibiliteit is erg prettig. Zij snappen wat ondernemers en investeerders belangrijk vinden.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van: