Mogelijk Vastgoedfinancieringen zoekt enthousiaste collega's

Mogelijk Vastgoedfinancieringen zoekt enthousiaste collega's

Met de steeds groter wordende bekendheid van Mogelijk, groeit het aantal aanvragen voor zakelijke hypotheken met de dag. “Onze groei zet door en daarom zoeken we nieuwe collega’s. We denken vernieuwend, anders dan anders en zetten elke dag alles op alles om onze investeerders en aanvragers blij te maken. Daar horen enthousiaste collega’s bij”, aldus Annemieke Schoonderwoerd. Zij is een van de drie oprichters van Mogelijk.

De groei van Mogelijk vraagt om uitbreiding van het team. Het team telt nu 28 collega’s. “Werken bij Mogelijk betekent werken in een zeer dynamisch en snelgroeiende organisatie. Alles wat we doen is erop gericht onze investeerders en geldleners blij te maken. We volgen zo veel mogelijk het tempo van onze klanten. We denken in oplossingen. Het meest motiverend werkt het dat je als medewerker vaak vanaf het begin van een aanvraag tot en met de daadwerkelijk ondertekenen van de stukken bij de notaris betrokken bent. Aanvragers die bij Mogelijk aankloppen voor een zakelijke hypotheek, hebben vaak elders al hun licht opgestoken en ‘nee’ gehoord. Als het bij ons dan wel blijkt te kunnen, is dat dat natuurlijk fantastisch. Omdat wij het vastgoed op nummer één zetten, kijken we heel anders naar de aanvraag. We zeggen altijd: zolang het zakelijk vastgoed is van een goede kwaliteit, kunnen wij het financieren.”

Snel, dynamisch en eigentijds

De werkwijze van Mogelijk is snel, dynamisch en eigentijds. “Elke dag denken we na hoe we zaken nog slimmer kunnen organiseren voor onze klanten. Vandaag een idee droppen, betekent morgen een aanpassing waarbij we het weer beter doen dan gisteren. Verder zijn onze werkprocessen efficiënt daarbij worden we ondersteund door zeer moderne technologie.”

Professioneel werken met plezier

Werken bij Mogelijk betekent dat je in een club van professionals komt die de klant op nummer één zet. Met interne trainingen blijft het team de focus scherp houden. Annemieke: “We hebben daarnaast ook veel plezier met elkaar en Frederike, onze eigen kok, maakt elke dag een heerlijke lunch met verse soep en salades. Met regelmaat ontstaat er een spontane borrel. Wil je graag van begin tot eind betrokken blijven bij klanten en elke dag echt een verschil kunnen maken met een goed idee of voorstel, dan pas je absoluut in ons team.”

Mogelijk zoekt vier collega’s in de volgende functies

 • assistent zakelijke hypotheken
 • accountmanager
 • assistent boekhouder
 • vastgoedspecialist

Vacatures bekijken

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

 • Boetevrij aflossen
 • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
 • Snelle realisatie
 • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

 • 5% - 6,5% rendement per jaar
 • Eerste recht van hypotheek
 • Eigen inbreng van de debiteur
 • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Vastgoedfinancieringen zoekt enthousia...