Mogelijk Vastgoedfinancieringen verlaagt drempels zakelijke hypotheek voor ondernemers

Mogelijk Vastgoedfinancieringen verlaagt drempels zakelijke hypotheek voor ondernemers

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Weken moeten wachten voordat je uitsluitsel hebt over de haalbaarheid van een zakelijke hypotheek. Tussentijds alleen de hypotheek kunnen aflossen tegen betaling van een boete. Een jaarrekening moeten overleggen, terwijl je net gestart bent.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen weet waar ondernemers tegenaan hikken als het gaat om het kunnen kopen van een zakelijk pand. “Ons concept is totaal anders en is gestoeld op snelheid, gemak en financiële vrijheid”, legt Annemieke Schoonderwoerd uit. Zij is een van de partners van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Dit betekent dat een private investeerder het zakelijk onroerend goed van een ondernemer financiert. “Ons model is ontwikkeld met de wensen van ondernemers en investeerders als uitgangspunt. Vrijheid is voor veel ondernemers een groot goed. Maar ook gemak en snelheid. Als ondernemer kun je niet weken wachten op een beoordeling of financieringsvoorstel. Het nagaan of de financiering van een pand te realiseren is, begint bij ons heel eenvoudig met een quickscan. De ondernemer hoeft slechts vier gegevens in te vullen. Binnen twee werkdagen laten wij weten of de gevraagde leensom haalbaar is”, aldus Annemieke.

Waarde van het object doorslaggevend

Na het invullen van de quickscan op de website van Mogelijk, wordt het te financieren vastgoed beoordeeld. “We kijken naar de kwaliteit van het object, alternatieve aanwendbaarheid, ligging, zakelijkheid en de waarde van de leensom in verhouding tot de waarde van het object. Is de leensom haalbaar, dan doen we een financiële check. Overigens is bij ons de waarde van het object veel belangrijker dan de jaarrekening van de ondernemer.

Een uniek financieringsconcept voor ondernemers die zoeken naar een zakelijke hypotheek

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Vastgoedfinancieringen verlaagt drempe...