Mogelijk Vastgoedfinancieringen groeit uit haar jasje

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Eind dit jaar verhuist het team van Mogelijk naar een nieuw kantoorruimte vlak aan station en snelweg in Breukelen. “Door onze groei, is ons huidige kantoorpand te klein geworden. Donderdag 29 juni was er de mogelijkheid het in aanbouw zijnde pand te bekijken. Het was fantastisch om nu al een beeld te krijgen van de hoeveelheid ruimte die we binnen afzienbare tijd krijgen”, vertelt Annemieke Schoonderwoerd, één van de oprichters van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen startte twee jaar geleden met vier ondernemers. Inmiddels telt het team 13 personen.  Annemieke: “We zijn nog steeds onder de indruk van onze groei. Binnen twee jaar na onze oprichting, hebben we voor 45 miljoen aan zakelijke hypotheken verstrekt.”

 

Mogelijk biedt een alternatieve vorm van vastgoedfinanciering. Investeerders verstrekken bij Mogelijk een één-op-één een zakelijke hypotheek tussen 50.000 en 500.000 euro aan een ondernemer. Deze vorm van financieren sluit aan op een groeiende behoefte in het MKB aan alternatieve lening- en investeringsvormen.

Energieneutraal pand

“Ons nieuwe pand telt 700 m2 kantooroppervlakte. We bouwen een energieneutraal pand met 250 zonnepanelen en een warmtepomp daardoor hebben we straks ‘0 op de meter’. Het is fijn dat we straks de ruimte hebben, ook om verder te groeien. We verheugen ons er enorm op”, besluit Annemieke.

De nieuwe kantoorruimte is een onderdeel van het bedrijfsverzamelcomplex ‘Poort van Breukelen’ en biedt onderdak aan 15 ondernemingen. Inmiddels is ruim 90% verkocht.

Meer informatie

ik wil investerenik wil een zakelijke hypotheek

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk Vastgoedfinancieringen groeit uit haar...