Mogelijk passeert de 60 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

Mogelijk passeert de 60 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

Maarten Rövekamp, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

“De kracht van in ‘ja-denken’ heeft ertoe geleid dat we in nog geen drie jaar tijd voor meer dan 60 miljoen euro aan zakelijke hypotheken hebben verstrekt. Een mijlpaal waar we bijzonder trots op zijn met elkaar”, stelt Maarten Rövekamp, oprichter en directeur van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Mogelijk denkt letterlijk in mogelijkheden voor zowel ondernemers als investeerders”, licht Maarten toe. “Ondernemers die een zakelijke hypotheek zoeken, kunnen bij ons terecht. Bij ons is de waarde van het vastgoed belangrijker dan de jaarrekeningen van de ondernemer. En dat is voor veel ondernemers van groot belang. Als je bijvoorbeeld een starter bent, kun je eenvoudigweg nog geen hele historie aan jaarstukken overleggen. Bij ons telt juist de waarde van het vastgoed, want dat is de zekerheid die we de investeerder bieden. Bij Mogelijk heeft de investeerder altijd het eerste recht van hypotheek. Mocht er dus iets misgaan, dan is de waarde van het object cruciaal. Dankzij onze aanpak kan de ondernemer verder met het realiseren van zijn ondernemersdoelstellingen. Bovendien hebben we vanuit ondernemersperspectief nagedacht over zaken als tussentijds boetevrij kunnen aflossen en een beperkte aflossing. Die aspecten maakt de ondernemer flexibel en hebben wij dus in ons concept doorgevoerd.”

Aantrekkelijk voor investeerders

Tegelijk is Mogelijk voor investeerders aantrekkelijk. Maarten: “Wij bieden een heel veilig alternatief voor beleggen in aandelen of vastgoed. Beleggen in aandelen is voor veel mensen ongrijpbaar en investeren in vastgoed brengt de nodige rompslomp met zich mee.  Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,- en € 500.000,- aan een ondernemer. Ze krijgen hiervoor een aantrekkelijk rendement, alle administratieve zaken worden door Mogelijk geregeld. Het is fantastisch dat steeds meer ondernemers en investeerders ons weten te vinden. Dat we de grens van 60 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken door zijn, is voor ons een bevestiging dat we antwoord geven op een grote behoefte in de markt.”

ik wil een zakelijke hypotheekik wil investeren

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk passeert de 60 miljoen aan verstrekte...