Mogelijk passeert de 150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

Mogelijk passeert de 150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken

“Vorige week haalden we een fantastisch mijlpaal. In drie jaar tijd passeerden we de grens van 150 miljoen euro aan verstrekte zakelijke hypotheken. Daar zijn we natuurlijk trots op”, stelt Maarten Rövekamp, oprichter en directeur van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“We worden nog elke dag enthousiast van verhalen van ondernemers die heel blij zijn met hun zakelijke hypotheek waardoor ze hun ondernemersdoelstellingen kunnen waarmaken. De waardering voor het tempo waarin we kunnen handelen, werkt voor ons motiverend.”

Flexibel voor ondernemers

“Ik denk dat de kracht achter ons succes is dat we letterlijk in mogelijkheden denken voor zowel ondernemers als investeerders. Ondernemers die een zakelijke hypotheek zoeken, kunnen bij ons terecht. Bij ons is het vastgoed belangrijker dan de jaarrekening van de ondernemer. En dat is voor veel ondernemers van groot belang. Als je bijvoorbeeld een starter bent, kun je nog geen hele historie aan jaarstukken overleggen. Bovendien is de ondernemer bij ons flexibel. De aflossing is relatief laag en er kan tussentijds boetevrij afgelost worden”, vervolgt Maarten.

Aantrekkelijk voor investeerders

Tegelijk is Mogelijk voor investeerders aantrekkelijk. Maarten: “Wij bieden een heel veilig alternatief voor beleggen in aandelen of vastgoed. Beleggen in aandelen is voor veel mensen ongrijpbaar en investeren in vastgoed brengt de nodige rompslomp met zich mee.  Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek aan een ondernemer. Ze krijgen hiervoor een aantrekkelijk rendement en alle administratieve zaken worden door Mogelijk geregeld. Dat we de grens van 150 miljoen aan verstrekte zakelijke hypotheken door zijn, is voor ons een bevestiging dat we antwoord geven op een grote behoefte in de markt. Het is fantastisch dat steeds meer ondernemers en investeerders ons weten te vinden.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk passeert de 150 miljoen aan verstrekte...