Mogelijk biedt een begrijpelijk en transparant investeringsproduct

Mogelijk biedt een begrijpelijk en transparant investeringsproduct

“Het investeringsproduct dat Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt, vind ik een begrijpelijk product en transparant. Het zit goed in elkaar en ik denk dat ze voorzien in een behoefte. Het is prettig dat Mogelijk al het werk uit handen neemt en dat ik een stabiel rendement ontvang”, vertelt de heer Norenburg.

Bij Mogelijk financiert een investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer tegen een vast rendement. Daarbij dient het pand als onderpand. De heer Norenburg investeert sinds juni 2017 bij Mogelijk. “Ik werd op Mogelijk geattendeerd door mijn notaris die ook de hypotheekaktes voor Mogelijk opstelt. Doordat ik de notaris ken en vertrouw, ben ik mij in het model gaan verdiepen.”

Stabiel

“Om mijn vermogen te beleggen, heb ik een gespreide portefeuille. Maar door de huidige coronacrisis vind je mij nu niet op de beurs. De aandelenkoersen zijn volatiel. Ik kies liever voor de zekerheid van investeren tegen een vast rendement. Investeren bij Mogelijk is stabieler dan de beurs. Dat past bij mij. Natuurlijk zou ik zelf ook een pand kunnen kopen voor de verhuur, maar dan heb je al gauw een beheerder nodig en je moet zelf een huurder vinden. Nu doet Mogelijk al het werk en dat is prettig voor mij, want ik ben liever met mijn eigen vak bezig. Ik ben tevreden over Mogelijk. Het is een nette club.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMogelijk biedt een begrijpelijk en transparant...