Meer liquiditeit dan ooit in de markt

Meer liquiditeit dan ooit in de markt

Annemieke Schoonderwoerd, partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Er is in de markt meer liquiditeit dan ooit beschikbaar. Steeds meer investeerders zijn op zoek naar een rendabele bestemming voor hun vermogen. En dat merken wij iedere dag bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

Preview projecten

Door de grote vraag vanuit investeerders naar financieringen via ons model, zijn wij in staat om veel ondernemers te helpen aan een financiering. Om het proces te vergemakkelijken, sturen wij de door ons geselecteerde investeerders op een vast moment in de week een overzicht met beschikbare projecten. Via een e-mail krijgen zij het actuele aanbod te zien. Als ze een project interessant vinden, kunnen ze doorklikken en krijgen ze specifieke informatie over het onroerend goed en de ondernemer erachter. Vanzelfsprekend staan deze gegevens op een afgeschermde online omgeving. Alleen investeerders die wij kennen, krijgen toegang tot de preview.

Wie het eerst komt…

Indien investeerders het financieringsobject op basis van de preview zien zitten, kunnen ze binnen de online omgeving direct aangeven dat ze het object willen financieren. Door een druk op de knop zijn ze vervolgens in business. Hier geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Ze kunnen ook een optie nemen en zich met ons in verbinding stellen voor een nadere bespreking van het voorstel. Alles met als doel om de doorlooptijd van het project te verkorten. Dat is met name gewenst voor de ondernemers die op zoek zijn naar een financiering, maar gezien de grote beschikbaarheid van liquiditeit in de markt, is dit natuurlijk ook prettig voor onze investeerders.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogMeer liquiditeit dan ooit in de markt