Kent u een goede vastgoedspecialist die onze nieuwe collega wordt?

Kent u een goede vastgoedspecialist die onze nieuwe collega wordt?

“Als een ondernemer een zakelijke hypotheek bij ons aanvraagt, dan is het eerste wat wij doen het vastgoed beoordelen. Hiervoor hanteren we een aantal belangrijke controles. Vanuit mijn achtergrond als BOG-makelaar, weet ik precies waar we op moeten letten. Het aantal aanvragen groeit wekelijks, dus we zoeken een collega, die net als ik, ervaring heeft in het beoordelen van vastgoed”, vertelt Pablo de Loor, mede-oprichter van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

De vastgoedspecialist bij Mogelijk doet de beoordeling van het vastgoed waarvoor een financiering wordt aangevraagd. Pablo: ”Ik bekijk of het object binnen het model van Mogelijk past. We beoordelen onder meer de zakelijkheid, de courantheid, de ligging, de kwaliteit en de alternatieve aanwendbaarheid van het pand. Voor de controles maken we gebruik van verschillende al dan niet openbare bronnen. Als we het object hebben goedgekeurd en de ondernemer heeft de offerte getekend, dan zorgen we voor een heldere objectomschrijving in het informatiememorandum dat we publiceren op het klantenportal van Mogelijk.”

Wij zoeken een vastgoedspecialist

Het werken bij Mogelijk is elke dag anders. “Als vastgoedspecialist beoordeel je al snel tien objecten per dag. In de bijna drie jaar dat we nu bezig zijn, is ons team gegroeid van vier naar inmiddels twaalf collega’s en nu zoeken we er dus een goede vastgoedspecialist bij.”

Kent u een vastgoedspecialist die perfect in ons team zou passen? Het delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd. We komen graag in contact met goede kandidaten.

Vacature vastgoedspecialist

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogKent u een goede vastgoedspecialist die onze ni...