Je dromen realiseren is fantastisch, zo lang je gezond bent

Je dromen realiseren is fantastisch, zo lang je gezond bent

Wij doen ons best om de dromen van ondernemers en de doelstellingen van investeerders te realiseren. Investeerders kunnen via Mogelijk investeren in een zakelijke hypotheek van een ondernemer. De investeerder krijgt een aantrekkelijk rendement en ondernemers kunnen, dankzij de financiering van de hypotheek, verder met hun ambities.

Het realiseren van ambities en het verwezenlijken van dromen is fantastisch, zo lang je gezond bent. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Nog niet zo lang geleden verloor ik mijn vader, hij was al geruime tijd ernstig ziek. Dat je als familie samen uiteindelijk gezondheid als enige echte droom hebt, is zwaar. Ik denk dat iedereen in zijn omgeving wel iemand kent die ziek is, of is overleden aan kanker. Toen ik benaderd werd om mee te doen aan de actie Swim to Fight Cancer in Breukelen, hoefde ik niet lang na te denken.

Swim to fight cancerTwee kilometer zwemmen

Swim to Fight Cancer is een initiatief van de Stichting Fight Cancer, die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Op zondag 2 september ga ik samen met mijn team De Vechters en (de tot nu toe) 521 deelnemers twee kilometer zwemmen in de Vecht. Er doen verschillende teams mee die allemaal geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Doneren kan eenvoudig

Natuurlijk zou het mooi zijn als zoveel mogelijk mensen zondag 2 september komen kijken. En het is helemaal geweldig als u mij wilt steunen met een bijdrage. Sponsoren kan heel eenvoudig via: stichtsevecht.swimtofightcancer.nl/annemiekerovekamp

Ik ben intussen volop aan het trainen om de twee kilometer zo goed mogelijk te volbrengen. Dank vast voor uw steun!

Annemieke sponsoren

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogJe dromen realiseren is fantastisch, zo lang je...