Investeren in zakelijke hypotheken is stabiel, ook in deze coronatijd

Investeren in zakelijke hypotheken is stabiel, ook in deze coronatijd

“Het zijn zeer bijzondere tijden”, vertelt Pablo de Loor, een van de partners van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. “De coronacrisis heeft de wereld flink op z’n kop gezet. We merken dat onze investeerders voorzichtiger zijn. En dat is natuurlijk logisch. Door goed te luisteren en te kijken naar de markt, hebben we tijdelijk onze voorwaarden aangescherpt. We hanteren een LTV van 50% en de ondernemer betaalt een rente van 6,5%.”

“Vanaf de start van Mogelijk hebben wij steeds vastgehouden aan een sterke basis waarbij we het bieden van zekerheid aan de investeerders bovenaan hebben gezet. Doordat dat onze focus is, kunnen we juist nu ook met recht zeggen dat we een stabiele investeringsmogelijkheid bieden gedekt met zekerheden.”

Object dient als onderpand

Uiteindelijk is het het belangrijkst dat het object als onderpand dient voor de investering. Daarnaast blijven wij natuurlijk ook scherp kijken naar de gegoedheid van de debiteur. Ik denk dat wij juist nu kunnen laten zien dat Mogelijk een heel mooi stabiel investeringsproduct biedt met veel zekerheden. ”

Geld in beweging houden

“Het is een uitdaging om mijn geld juist in deze coronatijd te laten renderen”, dat waren de woorden van een van onze investeerders. Hij besloot afgelopen week in te gaan op onze investeringsaanbiedingen met de woorden: “Investeren in zakelijke hypotheken is nu de beste oplossing om mijn geld toch in beweging te houden. Op de bank laten staan is zonde en per slot van rekening is er hard voor gewerkt.”

Persoonlijk contact

“Eerlijk gezegd brengt deze tijd ook nog iets bijzonders met zich mee en dat is het persoonlijke contact dat we hebben met veel van onze investeerders. Hoewel we elkaar nu niet fysiek ontmoeten, maar elkaar telefonisch spreken, is het contact intensief. Ik vind het heel mooi om te ervaren hoe velen ons een warm hart toedragen, kritisch meekijken en tegelijk bereid zijn om te investeren. Daar ben ik blij mee en trots op.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogInvesteren in zakelijke hypotheken is stabiel,...