Investeren in plaats van interen; dat kan bij Mogelijk

Investeren in plaats van interen; dat kan bij Mogelijk

“Ik wil blijven investeren en niet interen”, dat waren de woorden van een van onze investeerders die ik onlangs persoonlijk sprak. Wij blijven natuurlijk altijd benieuwd wat investeerders drijft en motiveert om zaken met ons te doen. Veel investeerders willen hun geld in beweging houden met zekerheid en een net rendement”, aldus Pablo de Loor, een van de mede-oprichters van Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Investeerders die nerveus worden van grote koersschommelingen zijn bij Mogelijk beter af. Juist in deze tijd zien we dat investeerders liever kiezen voor een stabiele manier van investeren. Wij bieden van alle investeringsmogelijkheden die er zijn wel een van de meest veilige opties.”

Bijna 260 miljoen aan zakelijke hypotheken

Bij Mogelijk financiert een investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer. Het vastgoed dient als onderpand dat middels het eerste recht op hypotheek een-op-een op naam staat van de investeerder. “Dat vormt natuurlijk een fantastische zekerheid. En zekerheid is waar behoefte aan is in onzekere tijden”, vervolgt Pablo. Sinds de oprichting in 2016 heeft Mogelijk Vastgoedfinancieringen voor bijna 260 miljoen euro aan zakelijke hypotheken gerealiseerd. Ieder object is een-op-een gefinancierd door een private investeerder. “De een-op-een financiering is nog een belangrijke reden waarom investeerders voor ons kiezen; ze blijven zelf aan het roer staan van hun financiering, maar Mogelijk doet het werk.”

Kredietruimte voor ondernemers

“De vraag naar financieringen bij Mogelijk is onverminderd groot. We krijgen van ondernemers terug dat ze het erg prettig vinden dat het aflossingscomponent bij ons relatief laag is. Dat schept liquiditeitsruimte. Vanuit ondernemersperspectief is het ook fijn dat je tussentijds boetevrij kunt aflossen. Dat geeft veel flexibiliteit. We snappen dat dat voor ondernemers essentieel is.”

Geld laten renderen

Dinsdagochtend publiceert Mogelijk altijd de actuele investeringsaanbiedingen op de website. Investeerders uit het netwerk van Mogelijk kunnen aanbiedingen direct claimen of opties nemen. “Elke dinsdag zijn we vrijwel meteen ‘uitverkocht’. Dat is voor ons het ultieme bewijs dat investeerders hun geld aan het werk willen zetten. Met het investeren in een zakelijke hypotheek snijdt het mes aan twee kanten: de investeerder krijgt een stabiel rendement en de ondernemer kan zijn doelen realiseren. Al met al zijn wij er heel trots op dat we als team hier een bijdrage aan kunnen leveren.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogInvesteren in plaats van interen; dat kan bij M...