Goed voornemen: bouwen aan een aantrekkelijk rendement op uw spaargeld

Goed voornemen: bouwen aan een aantrekkelijk rendement op uw spaargeld

Begint u als investeerder het jaar goed? Wilt u graag uw vermogen veiligstellen en dat uw opgebouwde kapitaal behouden blijft? Met een negatieve rente op de bank blijft het toch een heel raar gevoel dat er geld moet worden afgedragen en dat u dus inteert op uw vermogen. Kies voor een betere start van 2021! Ga voor kapitaalbehoud. Wij leggen u graag uit hoe dat werkt!

Een degelijke en veilige investeringsmogelijkheid waarbij u uw kapitaal wel aan het werk zet, maar waarbij de risico’s nihil zijn. Dat is precies wat Mogelijk u biedt. Bij Mogelijk financiert u als investeerder de zakelijke hypotheek van een ondernemer, daarbij dient het vastgoed als veilig onderpand. Op deze manier zijn er bij Mogelijk al meer dan 1.800 objecten gefinancierd.

Liquide maken kan op elk gewenst moment

Mogelijk neemt het debiteurenrisico over op de maandelijkse rente en aflossing, mocht de ondernemer niet aan zijn verplichtingen voldoen. U ontvangt een stabiel rendement en op het moment dat u uw uitgeleende geld weer liquide wilt maken, dan kunt u op elk moment de lening- en hypotheekakte overdragen aan een opvolgende financier.

Wij maken het u graag makkelijk

Investeren in een zakelijke hypotheek kan heel makkelijk. Elke dinsdagochtend ontvangen investeerders die zich bij Mogelijk hebben aangemeld om 9 uur een mail met alle actuele investeringsaanbiedingen. Al onze investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via de website een investeringsaanbieding claimen. Claimt u een object, dan volgt een uitnodiging van de notaris voor het passeren van de hypotheekakte. Deze akte komt volledig op uw naam. Elke maand ontvangt u rente en aflossing op uw rekening.

Wij beantwoorden graag uw vragen

Wilt u uw vermogen aan het werk zetten in plaats van interen? Maar houdt u niet van risico’s? Neem eens contact op met de accountmanagers van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Zij nemen u graag bij de hand om het model van Mogelijk toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. Ook als u Mogelijk al kent, kan het fijn zijn om nog eens wat dieper in te gaan op het model.

Maak gerust een afspraak

Wilt u ook elke dinsdag ons actuele aanbod ontvangen? Of wilt u graag bijpraten? Onze accountmanagers zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel: 0346 - 250 171 of vul ons contactformulier in.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogGoed voornemen: bouwen aan een aantrekkelijk re...