Een vliegende start!

Een vliegende start!

Met gepaste trots presenteren wij u het Mogelijk Magazine!

Graag leggen wij u uit wat Mogelijk is, hoe wij werken, voor wie en mét wie. U maakt  kennis met ons team en de mensen achter Mogelijk.

Mogelijk is ontstaan door een concrete behoefte in de markt. Enerzijds willen of moeten ondernemers steeds vaker hun bedrijfsmatig onroerend goed anders dan bancair laten financieren. Anderzijds is er veel liquiditeit in de markt, onder andere vanwege de extreem lage rente, waardoor kapitaal bij de bank maar nauwelijks rendement opbrengt. Investeerders (vaak oud-ondernemers) zoeken dus naar een manier om hun geld beter te laten renderen. Maar ook veilig, nuttig en duurzaam.

Mogelijk laat de vraag naar zakelijke hypotheken en de aanwezige liquiditeit in de markt samenkomen. De investeerder financiert de ondernemer, ofwel: de markt financiert de markt. Wij van Mogelijk zorgen ervoor dat dit correct en op consistente wijze gebeurt en blijven nauw bij het beheer  betrokken. Bij Mogelijk hebben we een vliegende start gemaakt en het einde van deze groei is nog lang niet in zicht. Dat De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten al snel groen licht aan onze werkwijze gaven, heeft aan dit succes zeker bijgedragen.

In dit Mogelijk Magazine informeren wij u over ons initiatief en de uitwerking daarvan. Heeft u na het lezen nog vragen, dan weet u ons te vinden. Wilt u direct participeren, dan bent u  van harte welkom!

Maarten Rövekamp,
initiatiefnemer Mogelijk

Lees het Mogelijk Magazine

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogEen vliegende start!