De Verhuurhypotheek biedt vastgoedbelegger grote voordelen

De Verhuurhypotheek biedt vastgoedbelegger grote voordelen

In januari introduceerde Mogelijk De Verhuurhypotheek. “Dit is een mooie uitbreiding van ons aanbod in vastgoedfinancieringen. De Verhuurhypotheek is speciaal voor professionele vastgoedbeleggers die een financiering zoeken voor woonhuizen of appartementen voor de verhuur”, vertelt Sebastiaan van der Meer, accountmanager bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen.

“Vastgoedbeleggers reageren met name positief op het feit dat we vastgoed financieren in heel Nederland: van grote steden tot in kleine dorpen. De meeste geldverstrekkers financieren namelijk alleen vastgoed in de grote steden. Daarnaast vinden vastgoedbeleggers het prettig dat ze direct zaken met ons kunnen doen. Ze kunnen uiteraard via hun intermediair met ons schakelen, maar dat hoeft niet”, vervolgt Sebastiaan.

Makkelijk aanvraagsysteem

Om te achterhalen of Mogelijk het object kan financieren, kunnen aanvragers op de site 24/7 de quickscan invullen, dit duurt hooguit een minuut. “We vragen alleen de adresgegevens van het object, de marktwaarde en de leensom. Met behulp van een geavanceerd softwaresysteem, vindt er een aantal checks plaats en volgt er in het geval van residentieel vastgoed direct een rente-indicatie. Dankzij dit systeem, kunnen we snel opereren. Uiteraard hebben we ook altijd persoonlijk contact, telefonisch of bij ons op kantoor. Zo krijgen we meer inzicht is de exacte wensen en kunnen wij de mogelijkheden toelichten.”

Flexibiliteit

De Verhuurhypotheek biedt vastgoedbeleggers veel flexibiliteit. De looptijd is standaard 20 jaar maar tussen de 3 en 30 jaar kan ook en de leensom is aflossingsvrij tot 50 of 60% LTV. Daarbij is het mogelijk om 10% per jaar extra boetevrij af te lossen over de initiële leensom.

Snel duidelijkheid bieden

“De markt in vastgoedbeleggingen is nog altijd goed. Na een korte dip aan het begin van de coronacrisis, merken we dat het aantal aanvragen weer toeneemt. We snappen dat vastgoedbeleggers snel duidelijkheid willen over bijvoorbeeld haalbaarheid en de maandlasten. Daarbij proberen wij aanvragers te ontzorgen. Ook bij praktische zaken zoals het noodzakelijke taxatierapport. Normaal gesproken kost een taxatierapport al gauw 1000 euro of meer. Mogelijk draagt voor een deel bij aan de taxatiekosten waardoor het rapport 750 euro kost. Daarbij hoeft het taxatierapport pas te worden gemaakt als de aanvrager inzicht heeft in de voorwaarden van De Verhuurhypotheek met betrekking tot het te financieren object. Mogelijk zorgt dat het rapport er komt en we bewaken de tijdslijnen. Als aanvrager heb je hier dus geen omkijken naar.”

Breed aanbod aan vastgoedfinancieringen

“Met de toevoeging van De Verhuurhypotheek, is ons aanbod aan vastgoedfinancieringen completer geworden. Naast De Verhuurhypotheek voor vastgoedbeleggers, bieden we ook De Ondernemershypotheek voor het financieren van met name bedrijfspanden. Hierbij wordt de zakelijke hypotheek gefinancierd door private investeerders. Daarbij is de rente wel iets hoger, maar de mogelijkheden zijn flexibeler. Voor aanvragen die net even anders zijn dan anders kan voor vastgoedbeleggers De Ondernemershypotheek soms ook uitkomst bieden.”

Meer weten?

Sebastiaan roept op: “Ben je vastgoedbelegger en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard staan we ook klaar voor ondernemers. Wil je weten of wij kunnen financieren, vul dan de quickscan in op onze website, maar als je eerst eens wilt overleggen over wat wij voor je kunnen betekenen, bel dan gerust direct naar 0346 250 171 of stuur een e-mail. Wij denken in oplossingen, dus we gaan graag de uitdaging aan! Wij kunnen je ook op ons kantoor in Breukelen ontvangen, uiteraard hebben we passende maatregelen genomen waardoor koffiedrinken veilig kan. We horen graag van je!”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogDe Verhuurhypotheek biedt vastgoedbelegger grot...