Coronavirus leidt tot aangepast aanbod en aangepaste werkwijze

Coronavirus leidt tot aangepast aanbod en aangepaste werkwijze

Het Coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep. De effecten op de gezondheidszorg en de economie zijn enorm. Zoals u van ons gewend bent, bewegen wij altijd mee met marktontwikkelingen. Zo ook anticiperen wij op de gevolgen die het Corona-virus teweegbrengt.

Er zijn enkele investeerders die op dit moment wat afwachtender zijn. Er zijn ook investeerders die juist nu in zakelijke hypotheken willen investeren omdat de beurzen instabiel zijn. Deze investeerders willen hun kapitaal toch laten renderen. Om ervoor te zorgen dat we aanvragers goed kunnen blijven voorzien van financieringen, hebben we ons actueel aanbod aangepast en is deze beperkter dan u van ons gewend bent.

Wellicht ten overvloede melden we graag nogmaals dat Mogelijk streeft naar een maximale bescherming van uw investering. Zo neemt het factoringarrangement Mogelijk Plus uw debiteurenrisico over op de maandelijkse rente en aflossing. We hebben hierin voldoende reserves opgebouwd om uw belangen te borgen.

Naast het aangepaste aanbod, doen we als organisatie er alles aan om de gezondheidsrisico’s te beperken. Zo werken we in drie verschillende teams. De teams werken wel intensief samen maar zijn fysiek gescheiden van elkaar. De eerste twee teams werken wekelijks afwisselend van elkaar vanuit kantoor of vanuit huis. De ene week werkt het ene team thuis en is het andere team op kantoor. Op kantoor houden we gepaste afstand van elkaar. Dit wordt wekelijks afgewisseld. Het derde team is ons zogenoemde skeleton-team en werkt tot nader order helemaal vanuit huis.

Heeft u vragen over de investeringsaanbiedingen die online staan of wilt u meer informatie, dan staan we u heel graag te woord.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio
Terug naar het overzicht

HomeBlogCoronavirus leidt tot aangepast aanbod en aange...