Boetevrij de zakelijke hypotheek aflossen biedt ondernemers flexibiliteit

Boetevrij de zakelijke hypotheek aflossen biedt ondernemers flexibiliteit

“Ondernemers zijn positief verrast over het feit dat ze bij Mogelijk boetevrij hun zakelijke hypotheek kunnen aflossen. Ook reageren ze heel positief op de lage maandlasten. Door de lage maandlasten en het boetevrij (extra of geheel) kunnen aflossen, is de ondernemer flexibel en kan hij zelf bepalen wat hij met zijn liquide middelen doet.  Het is ontzettend fijn om te zien dat ondernemers, investeerders maar ook financieel adviseurs enthousiast zijn over het concept van Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Dat geeft positieve energie”, vertelt accountmanager Vincent Mathot.

Mogelijk verbindt ondernemers en investeerders. Ondernemers die zoeken naar een zakelijke hypotheek en investeerders die zoeken naar een veilige manier om hun geld te laten renderen, kunnen bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen terecht. Vincent: “Binnen Mogelijk zijn de lijnen kort. Alles is gericht op het snel kunnen servicen van zowel de ondernemer die een zakelijke hypotheek wil en de investeerder die zijn geld graag wil laten renderen. De betrokkenheid van het team bij onze klanten is groot. Dat komt omdat we persoonlijk kennismaken met de ondernemer en de investeerder. Bovendien gaan we niet uit van algoritmes maar denken in mogelijkheden. ”

Waarde onroerend goed leidend

“Ik heb een werkverleden in het bankwezen. Ik vond het jammer dat we, door de verscherpte wet- en regelgeving, steeds verder van het daadwerkelijk helpen van klanten af kwamen te staan. Als accountmanager wil ik juist een bijdrage leveren aan een belangrijk moment in het ondernemerschap van de klant. Mogelijk opereert in een niche. Hier wordt gekeken naar de waarde van het onroerend goed, dat is leidend in hetgeen we voor de ondernemer kunnen betekenen. Ondernemers die een zakelijke hypotheek willen, doen via de website van Mogelijk een quickscan. Binnen twee werkdagen hoort de ondernemer welke leensom haalbaar is.”

Investeren met zekerheid

“Voor investeerders is Mogelijk ontzettend interessant omdat het investeren van een zakelijke hypotheek veel zekerheden brengt. Er is altijd één investeerder op één hypotheekakte. De investeerder krijgt het eerste recht op hypotheek; het pand fungeert daarmee als onderpand. Het is mooi dat we echt een goede oplossing kunnen bieden aan zowel ondernemers als investeerders. Het is fijn om een onderdeel te kunnen uitmaken van het team van Mogelijk.”

Het team van Mogelijk zoekt collega’s

Wil jij ook het verschil kunnen maken voor ondernemers en een bijdrage leveren aan een belangrijk moment in hun ondernemerschap? Mogelijk Vastgoedfinancieringen zoekt vanwege uitbreiding collega’s. Bekijk onze vacatures.

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogBoetevrij de zakelijke hypotheek aflossen biedt...