Blije klant trakteert collega's van Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Blije klant trakteert collega's van Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Vandaag ontvingen de collega’s van Mogelijk een heerlijke traktatie van een zeer tevreden klant. Deze ondernemer had bij verschillende geldverstrekkers ‘nee’ te horen gekregen. Maar bij Mogelijk werd de financiering in een paar dagen geregeld.

Vastgoed als uitgangspunt biedt mogelijkheden

Accountmanager Jeroen Lubbers: “Het is elke dag weer ontzettend leuk om te ervaren dat wij, doordat we vastgoed als uitgangspunt nemen voor financieringen, ondernemers echt snel vooruit kunnen helpen. Ook als er liquiditeiten nodig zijn als werkkapitaal voor de onderneming, kunnen wij dat uitstekend realiseren. Het vastgoed is leidend voor de financiering en vormt het veilige onderpand voor de investeerder.”

Herfinancieren van zakelijke onroerend goed

Het model van Mogelijk is uitermate geschikt voor het herfinancieren van zakelijk onroerend goed. De betreffende financieringsaanvraag was Mogelijk op het lijf geschreven. Mogelijk neemt het pand als uitgangspunt, de vastgoedspecialisten beoordelen onder meer de zakelijkheid, de courantheid, de ligging, de waarde ten opzichte van de gewenste leensom, de kwaliteit en de alternatieve aanwendbaarheid van het object. Er wordt ook gekeken naar de hoogte van de leensom ten opzichte van de waarde van het object. Is alles in orde, dan wordt de aanvraag omgezet in een investeringsaanbieding voor investeerders uit het netwerk van Mogelijk. In dit geval was er heel snel een investeerder die graag de zakelijke hypotheek wilde financieren. “Super voor deze ondernemer die nu echt verder kan groeien met zijn bedrijf.”

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlogBlije klant trakteert collega's van Mogelijk Va...