Aangepaste werkwijze vanwege het Corona-virus

Aangepaste werkwijze vanwege het Corona-virus

In verband met het Coronavirus hanteren wij op advies van het RIVM een protocol. Wij hanteren dit protocol om besmetting zo veel mogelijk te voorkomen. Zo lang u zich goed voelt, koortsvrij bent, niet verkouden en niet uit een risicogebied
komt, dan kunt u met maximaal twee personen ons kantoor bezoeken. Wij ontvangen u graag waarbij wij wel gepaste afstand zullen houden.

Proces kan doorgang blijven vinden

Woont of werkt u in een gemeente waar besmettingen zijn of bent u in een risicogebied geweest? Heeft u koorts, keelpijnklachten of bent u verkouden? Dan zetten we de afspraak graag om naar een telefonische afspraak. Dit geldt ook als uw klachten zeer mild van aard zijn. Zowel voor aanvragers als investeerders geldt, dat het proces doorgang kan vinden. In plaats van een fysieke afspraak, zullen we u telefonisch te woord staan en u door het proces begeleiden.

Bent u aanvrager en wilt u na het telefoongesprek met de accountmanager de offerte ontvangen, dan komt er iemand van het gespecialiseerde koeriersbedrijf AMP bij u langs voor het controleren van uw paspoort. Daarna ontvangt u de offerte die u vervolgens thuis kunt ondertekenen en naar ons kunt terugmailen. Het passeren van de hypotheekakte vindt plaats bij de notaris. De notarissen hanteren hun eigen protocol en informeren u hierover als de akte wordt ingepland om te passeren.

Tot slot ter info

Voorlopig hebben wij het Mogelijk-team opgedeeld in drie teams. De teams werken wel intensief samen maar zijn fysiek gescheiden van elkaar. De eerste twee teams werken wekelijks afwisselend van elkaar vanuit kantoor of vanuit huis. De ene week werkt het ene team thuis en is het andere team op kantoor. Dit wordt wekelijks afgewisseld. De medewerkers houden allemaal anderhalve meter afstand van elkaar. Het derde team is ons zogenoemde skeleton-team en werkt tot nader order helemaal vanuit huis. Bovendien hebben we extra maatregelen genomen wat betreft het desinfecteren van zaken. Deze aanpak moet ervoor zorgen dat we de risico’s zo veel mogelijk beperken.

Wij zetten alles op alles om u ook in deze periode goed van dienst te zijn. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan met plezier voor u klaar. 

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil investeren

Investeer met 1e hypothecaire zekerheid

  • Vastgoed als veilig onderpand
  • 4,5% tot 5,25% rente per jaar
  • Op ieder gewenst moment investering weer liquide maken
  • Het eerste recht van hypotheek staat 1 op 1 op úw naam

Ja, ik wil investeren

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Het Financieele Dagblad
RTL Z
BNR Nieuwsradio
Terug naar het overzicht

HomeBlogAangepaste werkwijze vanwege het Corona-virus