2019 wordt het jaar van investeren in zakelijke hypotheken

2019 wordt het jaar van investeren in zakelijke hypotheken

Beleggers in Nederlandse aandelen weten weer wat verliezen is. Na tijden waarin de koersen gestaag omhoogliepen, stevent de AEX-index op de laatste dag van 2018 af op het eerste negatieve jaarrendement sinds 2011. Dit meldt het FD. Zoekt u als investeerder naar een stabiel en zeker rendement, dan is investeren in zakelijke hypotheken een zeer goed alternatief.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt investeerders hét alternatief voor beleggen in vastgoed of aandelen. Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt zakelijk hypothecaire financieringen tot stand tussen ondernemers en investeerders. Investeerders kunnen het pand van een ondernemer financieren. De investeerder krijgt het eerste recht op hypotheek en heeft daarmee het vastgoed als onderpand.

Veel zekerheden

“Wij zien steeds meer investeerders die kiezen voor rust en een stabiel rendement en hun vastgoedportefeuille inruilen voor zakelijke hypotheken. Hoewel het rendement wellicht wat lager is, is er geen risico op leegstand of gedoe met onderhoud en huurders die weigeren te betalen. Ook zien we dat steeds meer investeerders de wisselende beurskoersen zat zijn en kiezen voor investeren in zakelijke hypotheken. Het aantrekkelijke is dat het risico nihil is en dat wij al het werk doen”, vertelt Pablo de Loor, directeur van Mogelijk.

Na de start in het voorjaar van 2016 groeide Mogelijk in hoog tempo. Inmiddels is er voor meer dan 70 miljoen euro aan zakelijke hypotheken verstrekt. Investeerders verstrekken bij Mogelijk één-op-één een zakelijke hypotheek tussen € 50.000,- en € 500.000,- op een object. Ondernemers die een zakelijke hypotheek willen, kunnen via de website van Mogelijk een quickscan doen. Binnen twee werkdagen hoort de ondernemer welke leensom haalbaar is. Is de leensom haalbaar dan volgt een persoonlijk kennismakingsgesprek. Na ondertekening van de offerte stelt Mogelijk een informatiememorandum (ook wel investeringsaanbieding) op. Iedere dinsdag om 9 uur worden nieuwe informatiememoranda gepubliceerd op de website van Mogelijk zodat investeerders hier kennis van kunnen nemen. Investeerders kunnen vanaf 11 uur direct via de website een investeringsaanbieding claimen. Als dit gebeurt, dan wordt er een afspraak ingepland bij de notaris waarna de akte zal passeren. Dit hele traject kan heel snel, vaak al binnen een week, gerealiseerd worden.

Verdere groei

Pablo de Loor: “Ons netwerk aan investeerders groeit. Uit gesprekken blijkt dat zij het prettig vinden dat ze op een veilige manier rendement kunnen maken op hun geld. Nu de beurzen wisselende resultaten laten zien, verwachten wij verdere groei. 2019 zou zo maar hét jaar kunnen worden van investeren in zakelijke hypotheken!”

Investeerder worden?

Wilt u actief investeerder worden bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen, dan maken wij graag een afspraak met u om nader kennis te maken. Daarna voegen wij u toe aan het investeerdersportal. In het portal kunt u per investeringsaanbieding het gedetailleerde informatiememorandum inzien. Ook kunt u investeringsaanbiedingen in optie nemen of claimen.

Maak direct een afspraak of bel: 0346 - 250 171

We helpen u graag verder

Ik wil lenen

Sluit een zakelijke hypotheek af

  • Boetevrij aflossen
  • Onderpand belangrijker dan uw jaarrekening
  • Snelle realisatie
  • Lage aflossing

Ja, ik wil een zakelijke hypotheek

Ik wil geld uitlenen

met veel zekerheden en aantrekkelijke rente

  • 5% - 6,5% rendement per jaar
  • Eerste recht van hypotheek
  • Eigen inbreng van de debiteur
  • Vastgoed als veilig onderpand

Ik wil geld uitlenen Kom naar een van onze kennissessies

Totaal gefinancierd:
€ 
Aantal gefinancierde objecten:
U kent ons o.a. van:
Terug naar het overzicht

HomeBlog2019 wordt het jaar van investeren in zakelijke...